KOMPANIJA General Climate - KORPORATIVNIM KLIJENTIMA

KORPORATIVNIM KLIJENTIMA
Ključni principi rada specijalista kompanije General Climate su kompleksna ponuda i individualni pristup svakom korporativnom klijentu. Kvalifikovani inženjeri naše kompanije će izvršiti proračun i odabir opreme za vaš objekat. Široki spektar tehničkih karakteristika opreme za klimatizaciju Lessar i QuattroClima omogućava vam da opremite objekat bilo koje složenosti.

TIPIČNA REŠENJA

ZA TRGOVINSKE LANCE POVRŠINE 40 - 400 KV.M

Najrasprostranjeniji i najpovoljniji jeste zidni klima uređaj ili zidni split sistem. Ponekad se jos može svrstati u klima uređaje za domaćinstva, jer se najčešće i koristi u kućama i stanovima. Zidni klima uređaj može se ugraditi u bilo kojoj maloj radnji. Njihova snaga (2-7 kW) omogućava hlađenje prostorija od 15 do 70 m2.

Ako visina plafona prodavnice dozvoljava, onda je najbolje rešenje kasetni split sistem. Njegova prednost jeste to sto je unutrašnja jedinica skrivena ispod spuštenog plafona. Pored toga on distribuira vazduh u četiri pravca što obezbeđuje ujednačenu razmenu vazduha u prostoriji.

ZA SUPERMARKETE POVRŠINE 450 - 3000 KV.M

Za supermarkete veoma udobna opcija jeste VRF sistem za klimatizaciju. Ovo je inverter sistem koji se koristi za klimatizaciju zgrada sa velikim brojem prostorija, kao i tamo gde je potrebna odvojena, zonska kontrola temperature i povećani zahtevi za komforom.

Popularno standardno rešenje za klimatizaciju supermarketa jeste sistem chiller-fancoil. Ovaj sistem je jedan od najpogodnijih, energetski najefikasnijih i funkcionalno savršenih rešenja za ugradnju u velike stambene, industrijske i prodajne prostore.

ZA HIPERMARKETE DO 20.000 KV.M

Najpopularnije rešenje za klimatizaciju hipermarketa jeste sistem chiller-fan coil. Reč je o rashladnom sistemu zahvaljući kojem je moguća istovremena nezavisna kontrola temperature u velikom broju prostorija

Za klimatizaciju hipermarketa često se koriste krovni klima uređaji «Rooftop». Krovni klima uređaj uzima vazduh iz prostorije, zagreva ga ili hladi i vraća u prostoriju. Pored toga, «Rooftop» ima mogućnost dodavanja svežeg vazduha.

ZA BIZNIS CENTRE POVRŠINE 2 500 – 50 000 KV. M

Za mali biznis centar najbolja opcija jeste VRF sistem za klimatizaciju. Ovo je inverter sistem koji se koristi za klimatizaciju zgrada sa velikim brojem prostorija, kao i tamo gde je potrebna odvojena, zonska kontrola temperature i povećani zahtevi za komforom. Pogodan za biznis centre površine od 2500 m2.

Sistem chiller-fancoil je pogodan za klimatizaciju biznis centra pre svega, jer je u stanju da stvori prijatnu klimu u čitavoj velikoj zgradi ili čak u nekoliko obližnjih zgrada. Pogodan za biznis centre površine od 15.000 m2.

POSTANITE KORPORATIVNI KLIJENT KOMPANIJE GENERAL CLIMATE

Ostavite nam svoje podatke i naš menadžer će Vas kontaktirati:
Prihvatanje uslova Politike privatnosti