Korisnički ugovor (uslovi korišćenja sajta)


Na osnovu odredbe člana 12. i člana 26. Zakona o zaštiti potrošača („Službeni glasnik RS“, br. 88/2021), obaveštavamo naše poštovane potrošače koji kupuju robu preko naše internet prodavnice:

Poštovani potrošači,

Prodaja preko sajta www.general-climate.rs vrši se u okviru naše registrovane delatnosti i smatra se prodajom na daljinu u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Službeni glasnik RS”, br. 88/2021) (u daljem tekstu: Zakon). Sve informacije o prodavcu su istaknute na dnu svake stranice, zajedno sa adresom za podnošenje žalbe. Pre kupovine na sajtu, pažljivo pročitajte uslove korišćenja sajta i pročitajte naznačene uslove (u daljem tekstu: uslovi). Kupovinom i korišćenjem sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili objavljene uslove.

Značenje određenih termina:

1. Korisnik je svako lice koje pristupi sajtu www.www.general-climate.rs i njegovom sadržaju.

2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje uređaj.

3. Prodavac u slučaju kupovine preko ovog sajta je General Climate DOO Novi Sad

4. Kupac - registrovana ili neregistrovana organizacija u internet prodavnici: www.general-climate.rs ko naručuje onlajn i ko vrši uplatu, preko opšteg platnog spiska ili putem elektronskog bankarstva, pristajući na sve uslove prodaje.

Sve informacije koje potrošač zahteva u skladu sa zakonom, odnosno koje je prodavac dužan da saopšti, nalaze se na našem sajtu i predstavljene su u ovim uslovima.

NAČIN NARUČIVANJA ROBE:

BR. 1. NARUČIVANJE PROIZVODA NA SAJTU PREKO KORPE

Ovim načinom naručivanja Vi samostalno formirate porudžbinu i šaljete nam je na obradu.

Možete da „stavite“ bilo koji broj proizvoda u korpu, kao i da uredite porudžbinu, promenom broja proizvoda, kao i dodavanjem/brisanjem drugih proizvoda. Kada su svi proizvodi već odabrani, možete nastaviti sa plaćanjem.

Nakon slanja porudžbine, na Vašu elektronsku poštu će stići obaveštenje sa brojem porudžbine, njenim sadržajem i cenom, a naš menadžer će Vas pozvati da potvrdi i dogovori uslove, kao i rok isporuke. Potvrda porudžbine jeste prijem elektronskog pisma na navedenu poštu.

BR. 2. PORUČITE TELEFONOM

Uvek možete naručiti robu pozivom. Tako ćete uštedeti vreme tražeći potrebni proizvod na sajtu. Naši stručnjaci će Vam pomoći u tome i odabrati proizvod koji najviše odgovara vašim zahtevima.

+381 61 291 15 15
pon-pet: 8.00 – 17.00

*Porudžbine izvršene elektronskim putem van radnog vremena obrađuju se ujutru sledećeg radnog dana.

CENE PROIZVODA

Prodajne cene su navedene na sajtu pored svakog proizvoda i PDV je uračunat u cenu.

Cene su navedene u dinarima. Sve uplate se vrše u dinarima. Ukoliko se roba plaća valutnom karticom, sredstva se automatski konvertuju u Dinare po kursu poslovne banke prodavca.

Cene naznačene za kupljenu robu smatraju se konačnim cenama na dan porudžbine i naknadne promene cene ne utiču na već obavljenu kupovinu. U cenu proizvoda nije uračunata ugradnja, isporuka, montaža, puštanje u rad, otključavanje, priključivanje električnog kabla i druge slične radnje. Cena je navedena samo za artikal.

Nakon svake kupovine dobićete mejl sa potvrdom pod nazivom „Potvrda porudžbine“ na vašu elektronsku poštu. Ovaj mejl sadrži sve potrebne informacije o vašoj kupovini koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon što je potvrda od General Climate DOO Novi Sad dostavljena na vašu elektronsku poštu, ugovor o prodaji se smatra zaključenim.


Ovaj sajt Vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate informacije isključivo za nekomercijalnu upotrebu. Zabranjeno je svako korišćenje materijala sa sajta, kao i njegovog logotipa, naziva, slogana i drugih informacija na drugim sajtovima, jer su intelektualna svojina kompanije.

Informacije predstavljene na sajtu su samo u informativne svrhe.

Proces pripreme i objavljivanja informacija na internet stranici traje neko vreme. Ažuriranja se ne odražavaju uvek istog trenutka u relevantnim odeljcima Internet resursa.

Za detaljne informacije o ceni proizvoda, rokovima izvođenja radova i pružanja usluga obratite se zaposlenima kompanije na telefon +381 61 291 15 15. Porudžbine dobijaju status ponude/ugovora nakon što budu potvrđene.

  • izgled opreme i njene specifikacije su podložni promeni bez prethodne najave;
  • boja, sadržaj i izgled opreme mogu se razlikovati od onih koji su prikazani na sajtu.